Rendezvények


Cégünk a csomagolt kiskereskedelemben is forgalmazott dobozolt szarvasgombás termék kínálata mellett vállal kóstoltatást is, zártkörű vállalati, illetve egyéb rendezvényeken, ahol a meghívottak köre és a célközönség számára valami különlegeset kívánnak nyújtani a szervezők.
Nagyvállalati (HP, Humánia, Old Lake Tata Golf, Unilever) rendezvényeken túlmenően cégünk kóstoltatott a Hyatt szállóban a Dining Guide díjkiosztó gáláin, a Brit Nagykövetség karácsonyi koccintó party-ján a nagykövetség épületében, a New York Palotában a Rotary Club rendezvényén, továbbá a Lions Club Katalin napi jótékonysági báljain a Nemzeti Múzeumban, illetve a Magyar Posta kiemelt ügyféltalálkozóján.

Partnereink


Ügyfeleink, akikre büszkék büszkék vagyunk.

Kérje árajánlatunkat még ma!

Vállalati, gasztro, catering, lédig kiszerelés, rendezvények, vagy nagyobb rendelés esetén kérjen információt emailen keresztül. A szállítást kéthetes határidővel a kézimanufaktúrás gyártási adottságok miatt heti százdobozos megrendelésig tudjuk vállalni. Ennél nagyobb megrendelés esetén a szállítási határidő megnövekedhet.

Árajánlat kérése