Nyári Fekete Szarvasgomba | Friss | 100 g

50.000 Ft

A fekete nyári szarvasgomba a magyar erdők fekete aranya. Európában szinte minden mérsékelt övi területen előfordul, de Magyarországon néhány helyen komoly mennyiségben és a legmagasabb minőségben található és ez teszi a Magyarországot elismerten „Szarvasgomba nagyhatalommá”.


Cikkszám 22000001-1-1-1 Kategória

Leírás

Termesztésével néhány helyen próbálkoznak, de a magyar erdők még jelenleg behozhatatlan versenyelőnyben vannak a gombaadományukkal. Betanított kutyákkal keresik és gyűjtik szigorúan szabályozott módon. Tésztákhoz, húsokhoz, fűszerként megkerülhetetlen alapanyaga a haute cuisine gasztronómiának. Magyarországon gyűjthető, Fekete Nyári Szarvasgomba, Tuber aestivum, Tuber uncinatum, Chatin, Burgundi Szarvasgomba – május 15-től december 31-ig.

Szállítási infomráció
Ahhoz, hogy mindig a legfrissebb árut tudjuk Önöknek biztosítani, a rendeléstől leadott 7-14 naptári napon belül kézbesítjük a terméket.

Tápérték 100g: Energia-tartalom 129,7 kJ, Energia-tartalom 31 kcal, Zsír 0.5g, amelyből Telített zsírsavak, Szénhidrát 0,7g, amelyből cukrok 0, fehérje 6g, rost 8,4g, Allergének nincs, Egy összetevős termék!

 

További információk
Tömeg 1000 g

Privacy Preference Center