Terfézia Csokoládé

A legmagasabb minőségű, 70%-os kakaótartalommal készülő belga csokoládéba rejtjük a Terfézia szarvasgombával készülő egyedülálló trüffelkrémünket. Kézi mártással készülő bonbonjaink minden érzékszervünket lázba hozva, hamisítatlan” étcsokoládé-roppanással” szabadítják fel, - a szó igazi értelmében vett -, trüffel ízorgiát.


Szétcsúsztatható, kínáló asztalkává alakítható díszdobozbanÁr: 8.200 Ft (Nettó 6.457 Ft) / Doboz.
Egy darabos csomagolásban.Ár: 575 Ft (Nettó 453 Ft) / Db. Min. 10 darab.

Terfézia Csokoládé Pálinkával

A pálinkás verzió fehércsokoládén áttörő-áttetsző első étcsokoládé mártás sötét márványossága külön esztétikai élmény és talán feledteti a „csokoládé sznobok” kizárólagos étcsokoládé áhítatát. Minimális alkoholtartalma kissé „ellenpontozza” a szarvasgombás ízhatást és a kevésbé” merészek” számára is könnyű élvezetet jelent.


Szétcsúsztatható, kínáló asztalkává alakítható díszdobozbanÁr: 8.200 Ft (Nettó 6.457 Ft)) / Doboz.
Egy darabos csomagolásban.Ár: 575 Ft (Nettó 453 Ft) / Db. Min. 10 darab.

Terfézia Csokoládé Kávéval

Külön fejlesztés eredménye a kis szarvasgombás kávékúp bonbon. Eredetileg a kávéízzel játszottunk és kávéházak, szállodák számára kínáltuk kávécsokit, amuse bouche-t, vagy számla csokit. Azonban az apró 5 grammos ízbomba fergeteges sikere miatt nem kihagyható az alapkínálatunkból. A selymes kávétrüffel örök vágyként vésődik az ember ízemlékei közé és csak újra és újra előjön…még és még!


Egy darabos csomagolásban.Ár: 400 Ft (Nettó 315 Ft) / Db. Min. 20 darab.