Kétféle változatban

Az édes homoki szarvasgomba fűszerként van eldolgozva a cukrászkrémbe. Ezt a legmagasabb minőségű, 70%-os kakaótartalommal készülő belga csokoládéba mártunk. Szétcsúsztatható, kínáló asztalkává alakítható dobozunkban 5 db trüffelt kínálunk natúr, vagy pálinkás változatban. A különleges ízek és nemzetközi trendek találkozása kimagasló minőségben és egyedi csomagolásban.

Különleges gasztro élmény

Kézműves bonbonjaink manufaktúrás módszerekkel, kézi mártással készülnek. Minden érzékszervünket lázba hozva, hamisítatlan” étcsokoládé-roppanással” szabadítják fel a trüffel ízorgiát.

Több, kevesebbért

1 kg-os rendelés felett akár lédig kiszerelésben is lehet kérni a TERFÉZIA bonbon különlegességeit. Ezenkívül kávé csokiként, vagy menüsort záró desszertként szintén rendelhető egyenként csomagolt, 11,4 grammos, illetve 5 grammos méretben.

Emblémázott csomagolás

A csomagoláson külön kérés szerint megjelenést biztosítunk. A cég üdvözlőkártyája, logója a dobozban, a dobozon, illetve a celofáncsomagolásban elhelyezhető közös egyeztetés alapján.

Kérje árajánlatunkat még ma!

Vállalati, gasztro, catering, lédig kiszerelés, rendezvények, vagy nagyobb rendelés esetén kérjen információt emailen keresztül. A szállítást kéthetes határidővel a kézimanufaktúrás gyártási adottságok miatt heti százdobozos megrendelésig tudjuk vállalni. Ennél nagyobb megrendelés esetén a szállítási határidő megnövekedhet.

Árajánlat kérése

Kapcsolat


Bízunk abban, hogy a közeljövőben az Ön cégét is partnereink között üdvözölhetjük!

info@terfezia.com

Tel: +36 20 960 3262